bosna i hercegovina federacija bosne i hercegovine federalno ministrastvo prostornog uređenja


Objavljeno: 28.11.2017.

Potpisivanje ugovora - 28.11.2017. godine


Dana 28. studenoga,  federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić potpisao je Ugovor za sufinanciranje radova s gradonačelnikom grada Bihaća, Šuhretom Fazlićem za Projekt: “Utopljavanje školske sportske dvorane J.U. KŠC „Ivan Pavao II” Bihać ” sa sredstvima u iznosu od 30.000,00 KM, što je nastavak suradnje, jer je u 2015. godini potpisan Ugovor o sufinanciranju projekta utopljavanja J.U. KŠC „Ivan Pavao II” Bihać gdje su se Ministarstvo i grad Bihać obvezali sudjelovati u sufinanciranju projekta s po 15.000,00 KM. 

Federalni ministar prostornog uređenja, Josip Martić potpisao je ugovor i s načelnikom općine Čelić, Seadom Muminovićem za Projekt: “Utopljavanje objekta društvenog doma u MZ Drijenča”, općina Čelić sa sredstvima u iznosu od 20.000,00 KM.

Ugovori su potpisani sukladno Odluci Vlade Federacije BiH o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava “Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima – za projekt utopljavanja zgrada radi uštede energije” utvrđenog Proračunom Federacije BiH za 2017. godinu Federalnom ministarstvu prostornog uređenja.