bosna i hercegovina federacija bosne i hercegovine federalno ministrastvo prostornog uređenja


Objavljeno: 6.9.2017.

Potpisan ugovor o sufinanciranju utopljavanja zgrade Općine u Odžaku


Josip Martić,  federalni ministar prostornog uređenja i načelnik općine Odžak, Jakov Ivanković 4. rujna potpisali su ugovor o utopljavanju upravne  zgrade Općine Odžak, vrijedan  65 tisuća KM. Federalno Ministarstvo prostornog uređenja osigurati će 50 tisuća KM, dok će općina Odžak u svrhu realizacije ovog projekta izdvojiti sredstva u iznosu od 12.429, 01 KM.
Federalni ministar prostornog uređenja kazao je da će dostupnost sredstava iz ovogodišnjeg federalnog proračuna, namijenjenih za ovaj projekt biti brzo na raspolaganju Općini, kako bi se radovi mogli završiti do početka sezone grijanja.

Sastanku potpisivanja ugovora o utopljavanju zgrade Općinske uprave Odžak prisustvovao je i Darko Kasap, ministar gospodarstva i prostornog uređenja u vladi Posavske županije. Zajedno s načelnikom općine,  razgovarali su s  ministrom Martićem  o nastavku suradnje  nižih i viših razina vlasti i planiranim projektima, a dotaknute  su i druge teme kao što je sufinanciranje izrade Prostornog plana Županije Posavske i   Nacrt Prostornog plana općine Odžak za razdoblje od 2015.  do 2035. godine.